1.De kalfstong met de groente en voldoende zout water opzetten en ± 2 uur zachtjes laten koken.
2.Haal de pan van het vuur.
3.De tong uit het vocht nemen en zo heet mogelijk het vel eraf stropen; de tong tot het gebruik in aluminiumfolie lauw laten worden.
4.De rode bietjes schillen en op de snijmachine in dunne (2 mm) plakjes snijden.
5.Hiermee de borden dakpansgewijs bedekken.
6.Voor de vinaigrette alle ingrediënten met de staafmixer mengen.
7.Breng op smaak met zout en peper.
8.De helft van de vinaigrette over de bietplakjes verdelen.
9.De kalfstong uit het vocht nemen en op de snijmachine in dunne plakjes snijden en maak een bergje in het midden van het bord door eerst twee plakjes dubbel gevouwen neer te leggen en dan de andere ertegen aan.
10.Besprenkelen met de rest van de vinaigrette en garneren met gesneden bieslook.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |